Post by darchunowakin on Feb 10, 2022 20:18:50 GMT 4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Game of Warriors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Game of Warriors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови бесконачног злата ▞▞▞
▞▞▞ Game of Warriors 2022 version ▞▞▞
Управо сам завршио "причу". Постоје рекламе наравно... тако компаније зарађују новац то превазилазе. Таласи постају помало заморни, али уживао сам у освајању нових земаља и у надоградњи трупа. Заиста бих волео да постоји ниво шефа за освајање или можда још један херој или плаћеник на крају. Мало разочаравајуће у том погледу. Све у свему, веома забавна игра за губљење времена.
Да
Сјајно је, само што ми се баш и не свиђа што је врло ретко наћи нове војнике и прескупо је куповати ствари, али остало је супер, хвала.
Заиста сам играо само инвазијску страну игре јер је одбрана била досадна и досадна, сада је дошло ново ажурирање, не могу то више да радим па сам деинсталирао.
Ако циљате на стратегију, додајте више прилагођавању одбране. Можда додајте замке или формације трупа за своју одбрану јер непријатељи имају ту способност. Такође можда размислите о томе како омогућити људима да напредују на неки начин. Одређене ствари захтевају превише новца и лако пролазите кроз области док се не заглавите, а онда останете без новца јер га трошите на ствари и веома је тешко заиста зарадити средства осим ако не унесете све поене за надоградњу у то. Срећом, имам искуства са оваквим типовима игара и имам знање да мало пређем.
Прилично забавна и забавна игра, али је веома спора што се тиче напретка са подизањем свега. Добра игра свуда около
Game of Warriors حکمت عملی lln
Лоша игра........прекидачи!!! ЦЛАСХ ОФ ЦЛАНС је много боља игра од ове.. Веома досадна игра коју сам икада играо. Преузимачи верујте ми, волим да играм игре ван мреже, али ова игра није довољно добра за играње ван мреже. Зато што постоји много таквих офлајн игрица које волите. Али, у визији, ово је досадна игра коју сам икада играо. Не будите узнемирени пријатељи дозволите ми да вам препоручим неке добре ванмрежне игре: трке по брду, борба са сенкама 2, трчање Том Голда, пријатељи који говоре, Римско царство и још много тога..
Онк играм кад ми досадно
Игра је супер
То баш и не воли јер један шампиони морају да буду надограђени драгуљима, а не новчићима и који их одузимају од банке, а два точак даје само 1 кп и драгуље, уместо осталих награда које имају и коначно три морате потрошити огромне количине драгуља да откључате шампионе уместо да их откључате у кампањи. Дакле, можете ли ускоро да решите те проблеме?
То је добра игра, али само морају да направе мање непријатељских јединица на почетку игре
Прилично сам љут због недавне закрпе. имао сам 50 лвл вештине. онда они то "избалансирају" и ја сам смањен на 25. Могу прихватити да АКО добијем рефундирање мојих 25 поена које сам протраћио!
Забавно, заразно!!! Дао бих већу оцену да нема толико огласа. Превише огласа!!!
Некако досадно. Помиње ван мреже, али неки аспекти захтевају везу која ограничава друге употребе.
то је веома забавна игра и стварно ми се свиђа, играм је скоро сваки дан и заиста је забавна и заиста забавна, посебно борба против непријатеља и видети како ће изгледати ваши дворци када их надоградите
Добро, али игра се мало успорава након неколико нивоа, потребно је поједноставити троугао оштећења трупа и заменити један од њих стреличарима
Комије расту царство рим
глупо
Питам се да ова игра заслужује 5 звездица, али било би забавније када бисте имали свој аватар који можете користити у игри, али од свих офлајн стратешких игара на којима сам играо је најбоља
Веома разочаравајуће!!!!!! Пријавио сам игру на свој Гоогле Плаи налог када сам је покренуо. Али после неколико дана морао сам да га денисталирам из неког разлога. Али одмах након тога када сам га поново инсталирао и пријавио се на свој Гоогле Плаи, цео напредак је нестао. Такође нисам могао да га повратим. Чак ни не чува корисничке податке.........
Играње је добро, забавно је. Као и свака игра, и ово се може превише понављати. Надам се да могу да дам више звездица док играм. Али, иста ствар изнова постаје досадна... видећемо
Одлицна је посебно због играца
Суцк
У реду је, али до сада се чини да је иста ствар изнова и изнова. Довољно добро да изгубите мало времена, али не и за озбиљну игру.
Екстра
Као и свака друга игра овог жанра, ништа ново.. уопште.. постоји грешка, јединица на даљину има 0 оштећења. Постоји и чудан баг са коњицом, из неког разлога у борби, након једног ударца губе око 90% хп.. сваки пут. ХУД је најгори, не можете га користити ако се креће, клизи.. чему анимација? Његова вечера је досадна када нападате градове, прозор за бирање јединица је супер мали, видљива је само једна јединица и ако скролујете, ништа се не може изабрати док се прозор не помера. Штета што игра не нуди ништа ново, мало надограђује градове.. само нешто.. освоји све, талас 300.. нема смисла више играти.. само урадите 2 клика и игра се сама. Игра није течна, понекад заостаје, лоше је оптимизована и оно што ми је заиста чудно, игра има исте грешке и глупости као и свака друга игра сличног жанра.. АЖУРИРАЊЕ: Додали су нову опцију, напитак, али су смањили награде са точка богатства, продужено време са 4 сата на 24 сата, смањени су приходи из градова.. око 30%.
Добра игра.. Надам се да ћете нас натерати да отворимо банку чак и ако сте ван мреже.. Ја сам већину времена усред океана и моја мрежа је срање.. Осим тога, све је добро..
У почетку је тако занимљиво, али после неког времена постаје тако досадно.
Игра није тако добра. Сваки пут када мој замак буде уништен. Требало би да стављате нове војнике и веома чудне ствари попут слонова. Сваки пут када дођу слонови, али када победим од инвазија, не схватам да слонови озбиљно не раде то. Немојте бити смеће да побољшају побољшања која нису погрешне
Ово је дивна игра. Много уживам у овој игрици ово је невероватно. Много ми се свиђа
Сјајна игра
Веома занимљиво и такође тестира вашу интелигенцију... То је игра коју свако треба да игра
то је добра игра, дао бих јој 5 звездица да није било 2 проблема, 1 када се ажурира не говори вам да ће бити ажурирања и не говори вам шта је ажурирано/уклоњено. други проблем је што не рефундира своје промене, на пример ја сам ниво 41, сваки ниво вам даје 3 кп, тако да би требало да имам 123 кп, али када су ажурирали направили су 2 вештине мак на 25 где је раније било 50 (а ја сам их имао максимално) тако да сам изгубио 50 поена вештина и нисам их вратио.
Мислим да су у овој игри додане још неке ствари попут неких - трофеји и битке на мрежи, то ће постати заиста најпопуларнија игра
Одличнаааа
Пошто је оцењен са 3+, због тога графика није професионална и не даје зрео изглед. Игра за ДЕЦУ!!! Моји предлози су, само дајте професионални изглед, као многе стратешке ратничке игре.
Добра игра
Ово је заиста јединствена игра и заслужује 5 звездица ако не би била копирана из лошије игре...
Здраво! Играо сам ову игру месецима, али сам одлучио да почнем поново. Све је било у реду до најновијег ажурирања игре. Увек имам црвени квадрат на екрану, чисто црвени, са црним натписом „Хацк времена“ и испод њега „Бес на“. Не могу да притиснем одређена дугмад јер ми сметају. Немам појма шта је ово и тако је од последњег ажурирања. Очистио сам све податке и кеш меморију и поново инсталирао много пута, али је још увек ту. Плз помоћ, хвала.
Ова игра је невероватно лака за постављање тактике
Добро искуство до сада, али као и код свих игара, прави тест ће поново бити прегледан...али за сада вам пристојна повећања нивоа омогућавају да напредујете без плаћања, видећемо
најбоља игра свих времена, али сада сам на таласу 364 и добио сам новог шампиона коњице, али проблем је у томе што херој коњице треба драгуље да се подигне, али имамо нпт било који извор за добијање драгуља, молим вас да поправите ово или да нам дате било коју мапу на којој можемо да зарадимо драгуље Лиле Роме оф вариора гаме
Одлична игра, али постоји грешка која вам говори да банка и продавница напитака захтева интернет везу, коју ја имам. Интернет је јак, али очигледно није довољно јак да прође кроз ову грешку. Недостатак приступа банци и продавници напитака ће одложити мој напредак у игри.
Брза забава Одлична игра, али од последњег ажурирања мој банковни списак плус гледање реклама је преполовљен. Нисам задовољан ако се вратите на оно што је било пре даћу вам боље звездице
Заиста добра игра...неколико ствари једноставно није исто, али се довољно приближила...лако је уживати и сигурно можете изгубити доста времена играјући је...и то никад није лоше
Castle Fusion Idle Clicker Santai fmw
Мислим да је све у овој игри сјајно. Има пријатељску графику. Мада бих волео мало крви. Играње је супер лако за разумевање. Иако убацивање у више битака на почетку може бити мало неодољиво.
Због скупог надоградње јединица нема довољно новца од победе у мечу, присиљава вас да чекате да добијете идеално злато (што је досадно)
Напредак је спор, једини начин да добијете добар новац је да се браните, мислим да треба да постоји више начина да се заради новац или драгуљи, ово треба ажурирати тако да има нових ствари које треба урадити