Post by darchunowakin on Feb 10, 2022 20:34:07 GMT 4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - билијар Град ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - билијар Град IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира многе новчиће ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - билијар Град 2022 version ▞▞▞
колико има нивоа? има ли више од 500 :-) зна ли неко? иначе је ок...
Игра је ок
Игрица кида
Врло добро
Волео бих да могу да играм против других људи или барем против компјутера... али све у свему, то је пристојна игра.
Добра игра поремећена огласима, огласима, рекламама. Проводите неизмерно много времена затварајући их и чекајући да их затворите. Потребна је верзија без огласа.
Превише реклама
Pooking - Billiárd város Sport qmmg
Превише огласа Не преузимајте
Ова ванмрежна игра је толико сјајна да заиста уживам у овој игрици, заиста ми се свиђа
Pooking - Biliardul orașului Sport qpy
Одлична игра са лепом графиком, требало би да минимизирате огласе.
Више огласа него раније, озбиљно досадних, може се деинсталирати.
Не можете да играте игру јер све рекламе сваки пут када пустите хип-хоп рекламе изађу, ви их гледате више реклама него ја док играм игрицу
Одлична игра
Овако прљава игра пуно додаје сваку фазу па вас молимо да избегавате игру.
Како да играм билијар када се рекламе стално појављују на столу? Веома фрустрирајуће. Деинсталирам ову апликацију. Штета, стварно ми се свиђа ова игра.
Како започети игру са рекламом?? Озбиљно, отворим игру, притиснем дугме "плаи" и појави се оглас?? Лол лако се деинсталирати!! Лол једна ствар је да имате рекламе током играња игре, али пре него што почнете да играте било који део игре имате оглас?? Није кул! 👎👎
Занимљива игрица
Ову игру сам инсталирао 2 пута. Био сам на веома високом нивоу и мислио сам да ми треба нека преквалификација. Почео сам испочетка. Ово ме је научило да играм базен. Свиђа ми се. Једина мана је што има рекламу после сваке утакмице. Старија верзија није имала рекламу после сваке утакмице. Сада играм биљар са 8 лопти и играм са играчима из целог света. 3 звездице због реклама. 5 звездица на старијој верзији.
Превише реклама, али игра је добар пролаз
Одлична игрица,чиста зараза.
👍👍👍👍👍
Свиђа ми се ова игра јер је забавна
Добро за старије људе као што сам ја који имају довољно времена да проводе на игрицама захваљујући колико год је лопта мала, тешко нам је да циљамо у процесу сечења лопте према џепу пл. Исправно хвала 😊 Потребне су нам велике лопте, хвала
Ок игра није импресионирана графиком. Не оно што ми је показано да бих га добио. Па сам га уклонио.
Волим ову игру. Одиграо 2500 утакмица и зарадио круну. То је оно што сам направио мој изазов.
Предобра је
Добро за игру, свиђа ми се чињеница да могу да играм ван мреже и да се и даље забављам.
Врло добра игра
Огласи оглашавају рекламе и само да вас увреде више реклама сада током стварног играња. Баш кад се спремате да снимите...бум реклама!
Интересантно
Свиђа ми се, али је мало досадно. Треба вам такмичење да би игра била занимљива
Соло билијар игра. Веома лако, са високом потпором на нишан. Играте кроз више нивоа столова где се мењају облици столова, количина лоптица и њихова почетна позиција.
Zombie War Idle Defense Game Diverse nyg
Превише огласа. Такође технички није игра базена. Нема мечева, такмичења, противника... Ово је више слагалица која се дешава на билијарском столу. Нивои су превише лаки и пролазе веома брзо, тако да сте стално бомбардовани огласима при свакој промени нивоа. Сама игра је на почетку забавна, али веома брзо стари јер једина ствар која повећава потешкоћу је облик стола. Такође, неки нивои су идентични, неке лоптице мењају боју, али све остало остаје исто.
Превише огласа
Pooking - Biliardul orașului Sport qpy
Супер је апликација 😇
Деинсталирај. Ово је нова побољшана игра. Програмери морају имати проблема са храном јер настављају да гурају узнемирујуће огласе за морбидно гојазне жене. Ови огласи нису релевантни за мене. Угаони џепови нису регулисане величине и пропустићете лаке ударце за ово. Додане табеле за гребање су смешне и ако идете на круну припремите се за морбидно гојазне рекламе.
Лепо је, али рекламе превише сметају.
Одлична игра
Превише реклама за губитнике
Ова игра је веома забавна, али негативна страна је та што два играча не могу да је играју.
💩💩одлично али мало досадно
Било би 5 звездица да има мање огласа. Ово је стварно досадно. Још мање од Воодоо издавача, они су апсолутно најгори.
Волео сам ову игру, али донедавно је постојао рекламни банер који прекрива дно екрана који покрива џеп