(Android) Cooking Travel - Food truck fast restaurant csaló kód generátor drágakövek
Feb 10, 2022 20:40:00 GMT 4
Post by darchunowakin on Feb 10, 2022 20:40:00 GMT 4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Travel - Food truck fast restaurant ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Travel - Food truck fast restaurant IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód generátor drágakövek ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Travel - Food truck fast restaurant 2022 version ▞▞▞
Jó játék 2 csillagos
Szemét játék Vettem egy 4.49-es emlékeztetőcsomagot, de soha nem kaptam meg. Nincs visszatérítés és nincs kommunikáció 😡 Ha nem tudnék csillagokat adni, megtenném. Ó, frissítsen mindenkit, az e-mail-cím nem létezik ... micsoda szar... amint azt mondod, hogy a Paypal érintett
കുഴപ്പം ഇല്ല കൊള്ളാം
Ez a játék nagyon jó, és minden szintet szeretek ebben a játékban szuperrr játék hamburgerek annyira szépek a szerkesztések annyira szeretem ezt a játékot
Cooking Travel - Food truck fast restaurant Strategi pdh
Játszottam az összes főzőjátékkal, és ez szuper szórakoztató és aranyos grafikája van. Sok ilyen játék hibás lesz, és ez még nem történt meg. Frissítem, ha ez megtörténik. Eddig jó. Szeretem!
A játék fantasztikus, de szükségem van rá, hogy nyomást gyakoroljon a főzés során
Szép játékok és grafika
30. szintre jutott a sushi szinten. 29 másodpercet ad 29 ügyfél kiszolgálására. Lehetetlen átmenni. Addig is imádtam.
Ez a játék nagyon aranyos 😚😗
Nagyon jó a játék!
A játékmenet újra fantasztikusak vagytok 2021 egy szuper fantasztikus újévvel kezdődik az új játékokkal remek munkát, tartsa lépésben a fantasztikus munka grafika fantasztikus irányítás könnyű és egyszerű használja a stylistot vagy az ujjait ez a játék főzés minden korosztály számára nagyszerűen utazik, érezd jól magad játék jele Kathy
Szórakozás könnyű gyorsan
Könnyű és szórakoztató!
Játszani akarok ezzel a játékkal, de órákba telt a letöltés, pls, gyorsítsd
nagyon jó játék, kemény szintek, amelyek miatt drágaköveket vásároltam segítség nélkül, de még mindig csodálatos játék, nem sok reklám és jó minőség!
Lefoglalja elméjét és ujjait. Izgató
függő vagyok
Az étel nagyszerű étvágygerjesztő volt, de rajzfilmszerű. De a hímek hangja nyugtalanító. Kérem, változtassa meg?
Csak így tovább, kérlek, adj hozzá több világot ehhez a játékhoz 🥺❤️
A játék leállt a következő szintre vezető úton. Kérlek javíts. tetszik a játék. Sajnálom, hogy ez a te játékod, mert van egy vadonatúj A11-es telefonom, és amikor eléred az utolsó szintet, akkor is leáll
A játék jónak tűnik, de szeretném, ha még mindig megkapnánk a pénzt minden játékból, még akkor is, ha nem teljesítettük a szintet. Észrevettem, hogy a pénz csak akkor kerül hozzáadásra, ha átléped a szintet.
Nem lehet átmenni a pékség 33. szintjén.
Szórakoztató játék a családnak.
Ez egy szórakoztató játék
Cooking Travel - Food truck fast restaurant Strateške igre svso
The Cook - 3D Cooking Game Santai iuwa
पभावती
Mit csinálsz, miután befejezted a viandes maisont Párizsban? Biztos nem csak ez van?
Pont így
Kihívást jelent, de még mindig könnyű szintet lépni. Nem fukar sem a booster, sem a drágakövek. Szeretem, és amikor a vásárlásom sikertelen volt, 24 órán belül visszakaptam a pénzt
Nagyon egyszerű és szórakoztató, de nem szeretem a bútorokat, mert csak 3 cucc van így, nem szeretem nagyon😊
Nagyon nagyon rossz 👎👎👎👎játék hasonlóan ehhez a chaih játékhoz
Ez a játék fantasztikus
Még nem volt lehetőségem játszani vele, de a képek és a hirdetés alapján nagyon jó játéknak tűnik. Az egyetlen ok, amiért még nem játszottam vele, az az, hogy nem engedi le, és nem azért, mert túl sok alkalmazásom van, mert ezt az okot már ellenőriztem. Sajnos ezek miatt a cercumstancrs miatt 2(két) csillaggal kellett értékelnem, de biztos vagyok benne, hogy valószínűleg csak enyhe probléma lesz a telefonommal, nem a játékkal.
Szórakoztató móka szórakozás érezd jól magad
Szeretem ezt a főzős játékot, és minden ember szereti a jó örökkévalóságot, ha játékot és nagyon könnyű grafikát szeretne.
Eddig minden rendben... csak nem tetszik, ahogy a rendelések szét vannak osztva
A játék eddig szórakoztató
👎
Nagyszerű játék nagyon szórakoztató
Köszönet a fejlesztőknek a kiváló játékért, akárki más mondja is. Ahhoz, hogy a játék ingyenes legyen, meg kell küzdened a hirdetésekkel. Így fizetnek a játékért 😁 Köszönjük a fejlesztőknek a kiváló játékot, csak így tovább.
Jó játék
Köszönöm és ugyanaz hinde naagmoni
Csodálatos játék tetszik
Könnyű játszani élénk színes
Nagyon szórakoztató játék
Minden nap szívesen játszom a játékomat én és az unokám
Szeretem, nagyon kihívásokkal teli Szeretem a jó kihívásokat..Nagyon szórakoztató
Mikor veszel fel új országokat? Mindennel kész vagyok és türelmetlenül várok 😉