(Android/iOS) Hustle Castle: Medieval games امتیازهای بیشتری را اصلاح کنید
Feb 10, 2022 20:49:09 GMT 4
Post by darchunowakin on Feb 10, 2022 20:49:09 GMT 4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hustle Castle: Medieval games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ امتیازهای بیشتری را اصلاح کنید ▞▞▞
▞▞▞ Hustle Castle: Medieval games 2022 version ▞▞▞
این را برای 5 ثانیه نصب کردم تا بگویم تبلیغات این کار منزجر کننده است.
خیلی دیر نصب می شود وقتی هم نصب می شود نمی آید لطفاً حل کنید 😔😔😖😖
خیلی خوبه!! من زره بهتری میگیرم تا به شوالیهام کمک کنم در جنگها پیروز شود. و برای به دست آوردن سلاحها و زرههای بهتر، شما در مسابقات برنده شوید. شما همچنین باید آنها را آموزش دهید تا اسلحه ها و زره ها را بسازند.
تغییر رتبه من از 5 ستاره به 2، زیرا در مقطعی از زمان، شما باید دست از سرقت پول بازیکنان بردارید. یک "تاجر مسافر" معینی به قلعه آمد و یکی از پیشنهادات اصلی یک صندوق مصنوع بود که قرار بود حداقل یک قطعه، اگر نه چند مصنوع، داشته باشد. من پولم را با خرید 3 تا از این هدر دادم و حتی یک مصنوع افسانه ای هم به دست نیاوردم. این اولین بار نیست من حتی از اینکه وقتم را برای نوشتن این نقد تلف کنم خجالت می کشم. راهی عالی برای از دست دادن مشتریان!
چیزی که من در مورد این بازی دوست داشتم. گرافیک ساده با محیط های سه بعدی. معرفی بسیار خوب و شخصیت های منحصر به فرد خوب. چیزهایی که باید بهبود یابد، 1 سازنده شروع بسیار ارزان است زیرا خیلی زود و بدون انجام کار زیادی به مانع توقف بازی می رسید. دشمنان برای نبرد یا خیلی قوی هستند یا خیلی ضعیف در هر صورت شما از کارهایی که نمی توانید خیلی سریع انجام دهید تمام می کنید. Arena دوستانه مبتدی نیست که ممکن است بخواهید به آن توجه کنید. این یک تم قرون وسطایی دارد که می توانید با تعامل بین شخصیت ها بیشتر کشف کنید. من احساس می کنم این بازی بیش از حد از سبک بازی "کلش آف کلنز" اقتباس شده است که عجیب نیست زیرا CoC در بالاترین حد بازی پرفروش است. با این حال، اگر برخی از گیم پلی "Sims" را اضافه کنید، بیشتر مخاطبان زن را جذب می کند و همچنین تجربه و اصالت خنده دارتری را به بازی اضافه می کند.
آنقدرها هم سرگرم کننده بازی نیست. همچنین واقعاً شبیه به پناهگاه سقوط است. بنابراین من آن را یک کپی تقریباً می دانم، اگرچه برخی از جنبه های بازی متفاوت است. من به آن یک بررسی ستاره بالا می دهم اما چیزی کم دارد و همچنین کنترل های زیادی وجود دارد و چیزهای زیادی برای درک یکباره وجود دارد، اگر استراتژی را دوست دارید، این بازی برای شماست. اما برای من این نوع بازی من نیست. بازی خوب. ادامه بده خدا حافظ.
در ابتدا بسیار سرگرم کننده بود، سپس با بالا رفتن سطح، همه چیز آزاردهنده شد. این عرصه رقابت عادلانه ای نیست و برای کسب اعتبار نیاز به تلاش زیادی است. مصنوعات موجود در فروشگاه Arena نیز آنقدر خوب نیستند که ارزش تلاش برای شرکت در Arena را داشته باشند، علاوه بر این، شما فقط می توانید به طور موقت از مصنوعات استفاده کنید زیرا نیروهای شما در طول زمان از سطح مورد نیاز فراتر می روند. پورتال روح تاریک برای بازیکنان است که به کشاورزی می پردازند، بنابراین بازیکنان همیشه در سطحی باقی می مانند که از پاک کردن آن مطمئن باشند. با این حال، نیروها گاهی اوقات به هر دلیل نامعلومی شکست میخورند. لعنتی بازیکنان قرار است ساعت ها به صفحه نمایش خیره شوند تا وقتی نیروها می میرند نیروها را احیا کنند. ساخت تجهیزات موضوع دیگری است. بازیکن برای جمعآوری جواهرات مورد نیاز برای ساخت یک آیتم افسانهای کار بسیار سختی میکشد، سپس منتظر طولانیمدت خونین برای ساخت آیتمها میشود، در نهایت آن آیتم ساخته میشود، اما چیزی بیفایده است. من بارها سلاح های جادویی ساخته ام اما تنها یکی از آنها مفید تلقی می شود. این بازی فقط به تلاش زیادی نیاز دارد، اما پاداش آن بسیار کم است. من بازی را ترک می کنم.
بازی زیبایی بود! همیشه برای بازی کردن آن استفاده می شود (من سطح 32 هستم) اما پرداخت برای برنده شدن پویا فقط آن را برای من می کشد! هیچ راهی وجود ندارد که بتوانید تنها با چند هفته بازی و تماشای همه تبلیغاتی که توسعه دهندگان فوق العاده هستند، رقابت کنید. شما به دیوار رشدی برخورد می کنید و این فقط به یک بازی طاقت فرسا تبدیل می شود.چگونه یک اتاق 6 روز طول می کشد تا ارتقا یابد و بدون آن شما نمی توانید ارتقاء های دیگر را انجام دهید. این یک هفته تمام است که صرف انجام هیچ کاری غیر از زندگی کردن برای جمع آوری سینه روزانه شما نیست. نیاز به بازنگری دارد تا دوباره سرگرم کننده شود
نیاز به بهبود دارد اما در کل خوب است. من این بازی را بیش از 1 سال و نزدیک به 2 بازی کرده ام. تطبیق رویدادها و PVP نیاز به کار دارد. برنده شدن در بازی بسیار هزینه ای است که همیشه بد نیست، اما هزینه بازی برای پرداخت به Gem اخاذی است. زمانی که من برای اولین بار شروع به کار کردم، آنها چند معامله اینجا و آنجا داشتند، اما نه برای مدت طولانی. در حال حاضر یک بازی خوب است اما به دلیل سیستم بازی سازی در PVP به طور فزاینده ای خسته کننده است، شما را در مقابل بچه ها با قدرت 1 میلیون بالاتر قرار می دهد. در حال حاضر لذت بخش نیست
چرت
خدایی بازیش خوبه گرافیکش هم نسبتا خوبه فقط دوبعدیه و چرا اینقدر دیر وارد بازی میشه ادمو کلافه میکنه این یه مشکل بزرگه لطفا پیگیری کنید چون اینترنتم هم پر سرعت هست ولی دخیلی دیر میاد تو بازی موافقان لایک یادتون نره.
این بازی هزینه ای است که باید از طریق آن بازی کرد. اگر پرداخت نکنید، کارهایی مانند 3 روز صبر کنید تا چیزی را ارتقا دهید. این به این معنا نیست که "زمان ارتقا 3 روزه دارد"، یعنی شما پول و منابع را برای 3 روز کشاورزی می کنید. فقط برای جمع آوری وارد بازی شوید، شاید در حمله با جوایز بد شرکت کنید و سپس از سیستم خارج شوید. چیزی که من سعی می کنم بگویم این است که اگر هفته ای 20 دلار برای ریختن به بازی ندارید، در بهترین حالت خسته کننده است. پول خود را پس انداز کنید و Final Fantasy Exvius را بازی کنید. PVP نقشهبرداری شده آنها یک شوخی بزرگ است که به شما حریفانی میدهد که همیشه قویتر از شما هستند. من می توانم بگویم حدود 20/80 نفر هستند که شما قادر به شکست دادن آنها نیستید. عرصه آنها شوخی است. همچنین پر از افرادی است که از شما قوی تر هستند یا افرادی که امتیازات کمتری از شما دارند اما به نوعی به شما ضربه می زنند؟ اگر امتیاز من 132000 و امتیاز بازیکن دیگری 111000 باشد، آن بازیکن نباید در سینی از من سرویس میدهد. اوه صبر کنید، آنها زره مخصوص رئیس یا چیزهای دیگری را دارند که پول ریخته اند. بنابراین، با وجود اینکه آنها ضعیف تر از شما هستند، باز هم برنده می شوند. سیستم امتیازدهی قدرت این بازی یک شوخی است. آنها حریفان pvp را به خوبی انتخاب نمی کنند و این تنها بازی است که من حتی نمی خواستم وقتم را با گذراندن یک درخت pvp 5-10 دقیقه ای تلف کنم، زیرا می دانم که فقط با نصف توانم به کسی می باختم. نمره.
قبلاً خوب بود ولی الان بالا نمیاد چرا؟
بازی خوبی برای بازی کردن است، اما تقریباً هر بار که تبلیغی را تماشا می کنم، قطع می شود و باید دوباره بارگذاری کنم.
من از عکس هاش خوشم آمد و الآن دارم نصبش می کنم
Hustle Castle: Замок и башни Ролевые rtt
تنها دلیلی که من به این پنج ستاره نمیدهم این است که باید وارد شوید و روی شخصیتها ضربه بزنید تا به آموزش ادامه دهید، در غیر این صورت شخصیتها در برزخ منتظر خواهند ماند. من یک شغل دارم و زندگی هر چند ساعت یک بار یک گزینه نیست. اگر آنها به جایی برسند که خودشان تمرین کردند و به تنهایی ارتقا پیدا کردند، خیلی بهتر بود.
Cooking Max-Igre kuhanja hrane Arkadne igre qrtn
Hustle Castle: Rise of knights Jocuri de rol xjd
ممکنه به زودی کمی بالا بره هنوز کار می کنم که آیا این بازی را دوست دارم یا دوست دارم. در برخی از قسمتهای بازی کمی مبهم است و سعی میکنم بفهمم که آیا این من هستم یا آنها چیزها را به درستی توضیح نمیدهند. به شما گفته می شود "فروشگاه" من پر است، بنابراین نمی توانم صندوقچه ها را باز کنم مگر اینکه بخواهم هدر دهم اما هیچ یک از اتاق های من "فروشگاه" نامیده نمی شود؟
مفهوم بازی به خودی خود درخشان است و مکانیک پشت آن فوقالعاده است، اما قیمت سینههای قهرمان از 90 به 150 تغییر کرده است. من معتقدم که این یک بهروزرسانی احمقانه است زیرا دریافت 90 الماس قبلاً سخت بود. حالا شما کار را حتی سختتر کردهاید، بنابراین به همان اندازه که من دوست دارم این بازی را ادامه دهم، بهروزرسانی انجام شده برای من بسیار دشوار است. من فقط عمیقاً ناامید هستم.
وقتی برای اولین بار بازی کردم، بعد از حدود 30 روز آن را دور انداختم... به نظر می رسید یک بازی گاو نقدی است. دوباره آن را امتحان کردم، و متوجه شدم که سیستم به اندازه کافی برای خرید بدون $$ مفید است. با این حال، قطعاً روی موضوعات بزرگسالان پرورش داده شده است، بنابراین من میگویم 15+. سیستم چت و انجمن صنفی بد است، بنابراین من واقعاً در آن شرکت نمی کنم. رویدادها به سمت کسانی است که پرداخت می کنند. همانطور که گفته شد، رویدادها راه خوبی برای ساخت بازی هستند.
ناااااااموووووووو سااااااا بازییییییییی کسسسسسسسشعععععععععععرررررریههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههها
خوب ولی سخت
بازی جالب اگر می خواهید زمان بگذرانید. همچنین برای زمانی که وقت زیادی در محل کار دارید عالی است. کمک می کند آن ساعت های خسته کننده سریعتر بگذرد. در کل توصیه می کنم اگر زمانی برای نشستن و تنبلی دارید. در غیر این صورت ممکن است خسته شوید.
بازی سرگرم کننده است، هرچند من چند مشکل دارم. آرنا نامتعادل است، وقتی من فقط امتیاز حمله 150k دارم و در مقابل 8 بازیکن با امتیاز 300k وارد میدان می شوم، آن را سرگرم کننده نمی کند. آرنا باید بر اساس امتیاز حمله باشد تا در اطراف امتیاز خود با دیگران مبارزه کنید. پس از رفع آن، امتیاز بیشتری می دهم. ثانیاً وقتی کسی به شما حمله میکند و در میدان شکست میخورد، شما مستقیماً به او حمله میکنید و سلاخی میشوید، اما پخش مجدد پیروزی خود را تماشا میکنید و او را سلاخی میکنید. تصادفی بودنش معنی نداره...
قشنقه
از این بازی خیلی خسته باشید مگر اینکه آماده باشید پول واقعی خرج کنید!!! این شرکت از تبلیغات فریبنده استفاده می کند تا شما را وادار کند فکر کنید که این نوعی بازی پازل است تا شما را در آن فریب دهد و اصلاً یک بازی پازل نیست. پرچم قرمز بزرگ همانجا! این بازی بسیار یک بازی "PAY TO WIN" است. حتی بدتر، شاید حتی یک بازی "پرداخت برای بازی". این تا حدودی اعتیادآور است، اما دقیقاً اینگونه طراحی کرده اند تا شما را وادار به خرج کردن پول خود کنند. اجتناب کنید، مگر اینکه مایل به خرج کردن پول باشید یا با زمان طولانی وقفه مواجه شوید!
خوبه فقط بیشتر باید روش کار بشه یکم مسخرست
دلیل 4 ستاره بودن این است که نمی توانم بازی خود را مجدداً راه اندازی کنم. چگونه می توانم بازی خود را مجدداً راه اندازی کنم؟
برای همین یک ستاره دادم چون تازه نصب کردم🤔🤔😋😛😛😋😑🤬🤬🧖🧟👣☃️💧🌕🌙
آللللللللللئییییییییییییییی
به اندازه کافی سرگرم کننده برای بازی و لذت بردن از سمت pve این بازی برای مدت کمی است. Pvp برای برنده شدن هزینه زیادی دارد، و اگر بازی را از الان شروع کنید، هرگز نمی توانید به بازیکنانی که ماه ها پیش بازی را شروع کرده اند، برسید. شما باید صبر زیادی نیز داشته باشید، زیرا تایمرهای ساخت و آموزش طولانی می شوند. شما اغلب نمی توانید آنقدر که می خواهید بازی کنید، مگر اینکه پول واقعی خرج کنید. ویرایش: پس از تکمیل منطقه 4 حذف نصب می شود. دیگر سرگرم کننده نیست. دلیل اصلی این است که خیلی عقب تر از دیگران است. پس از آن بسیار غیر دوستانه برای بازیکنان f2p است. با این حال، من کمی با آن لذت بردم.
چرا باز نمیشه هیچوقت نصب نکنین فقط نت هاتون میره ۱ ستاره زیادشه