Post by darchunowakin on Feb 10, 2022 20:52:23 GMT 4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic CD Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic CD Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib rohkem märke ▞▞▞
▞▞▞ Sonic CD Classic 2022 version ▞▞▞
Minu silmad Sonic CD-ga on prügikast, sest järgmise tsooni akti 2 tase on prügikast
MA ARMASTAN SEDA!!! MA MÄNGIN SEDA PS3-S KOOS OMA NÕGUDEGA!!! Ma pidin oma PS3 Xboxi eest ära andma! Ma igatsesin seda mängida. Pärast seda, kui ma seda poes näen, olen ma FREED! Ma pole seda mängu 4 aastat mänginud. Ma armastan mängu
Mängu ei mängita. Vilgub tiitliekraanil ja käivitub pidevalt. Miks sa seda ei paranda?
Sonic CD pole nii hea kui Sonic the Hedgehog 2, kuid see on siiski parem kui Sonic 1, mis ootab endiselt Sonic 3 & Knucklesi.
Tere, Sega! Kui te seda loete, peate Sonic CD-l number üks probleeme lahendama, reklaamid on valusad ja teiseks peate selle võrguühenduseta mängima panema.
Mingil põhjusel mõned päevad tagasi, kui ma seda mängu mängisin, kui ma palju hüppasin, lükkas see mind mängust välja, palun parandage see.
Sonic CD Classic Aksiyon phrb
Miks see vajab Internetti Otsisin, et mängida võrguühenduseta, miks
Iga Sega mäng siin on 5 tärni mäng ja 3 tärni kogemus. Need võivad olla üksikud allalaadimised ja mini tõuseks tasuta tasuta exp. Nautige kogemust nagu algselt ette nähtud, mille sees on siseringi, et igaüks võib leida boonusmängu tõelise treileri konsoolitootjatele ja konsoolide valmistajatele. Nii et selles medafooris on mänguks film, allalaadimisel on treilerid koos valikuliste uuemate treileritega, mida saab alla laadida kuni 360p, et lisada variatsioone, treilerid... siis...1-sekundiline paus [ SEGA ]
See on lõbus, kuid ma ei arva, et see oli nii hea mõte panna sind sabade avamiseks TERVE mäng läbi tegema, sest siis mängid sa vaevu temana
Kena mäng ja mehaanika, kuid lihtsalt vähendage raskusi, kas see on ok?
Ma olen väga põnevil, et saan seda mängida, ma ei mänginud seda, nii et ma olen ja mulle meeldib mäng ja see näeb välja imeline
Metallic Madness on kõige raskem tase, kuid ma olen Sonicu fänn, nii et ma tegin selle mängu korra läbi ja see on VÄGEV!
Okei, ma armastan mängu ja kõike, aga kui ma jõuan 2. mettalic hulluse tsooni tippu, siis mäng sulgub, palun parandage see
Ma maksin lisade puudumise eest, desinstallisin mängu, seejärel installisin uuesti ja saan endiselt Segaga mitteseotud lisasid
Sonic CD Classic Märulimängud uvm
Ei saa mängida 5 sekundit, kui see välja lülitub
See on hirmutav mäng. Kui ma menüüs mõningaid asju tegin, ilmus majin sonic koos jaapanikeelse tekstiga, ma ei tea, mida see ütleb, aga ma arvan, et see ütleb, et lõbu on lõpmatu, ma ei tea, mis kurat see on, aga see on creppypasta TULE SEGA ÜTLE MULLE, MIS SEE ON
Halb mäng, aga plamtree paanika ja stardust seemne viis on head (VÄGA HEA muusika), begin cutsene on NIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOB hea
Mäng on lahe ja mulle meeldib, et saate helirakke vahetada, aga miks on mul mängimiseks Interneti-ühendust vaja?
Kas ma olen Sonicu mängudes halb? Ma igatsen mõnda halba tulevikumaterjali, Metal Sonicu hologramme jne.
tore... aga värskendus saab umbes 100 MB+. see rakendus värskendab umbes 17 MB. Ma ei tea, mis juhtus...
Suurepärane mäng! Sellel mängul on kõik, mida ma tahan, head raamid, ilma viivitusteta ja seda on lihtne mängida! Ma tõesti armastan selliseid Sonicu mänge, kuid tehke Sonic 3 & Knuckles tasuta Androidi ja iOS-i jaoks! Palun tehke see mäng Sega ja palun ka Sonic Mania tasuta ning Androidi ja iOS-i jaoks! Ootan nii põnevil kahte mängu! Ja kas saate need kaks mängu avaldada aastal 2020 mais! Kui saate, on see suurepärane!
See mäng on tõesti tore helimäng (kuna see on esimene osapool, mitte loll rebimine nagu paljud mängud on), kuid sellel puudub põhifunktsioon, mille Sega asendas, on seaded, mille kaudu pääsete juurde kurikuulsale ekraanile "fun is infinite", nii et Sellepärast annan sellele 3 tärni, kuna ekraan on nii kurikuulus ja see mäng on ilma selleta lihtsalt tühi, samuti on juhtnupud keerulised
Peitsite jubeda taustaga helitugevuse asjasse tõeliselt salajase sõnumi ja jaapanikeelse sõnumi, mis ütleb: "Lõbus on lõpmatu". Sonic CD, lõpeta jube õudusunenägude peitmine.Ainus hea asi selle mängu juures on see, et saate seda mängida.
Sonic the Hedgehog CD on minu lemmikmäng sarjast ja jääb seda alati olema, eriti seoses uute muusikaparandustega (võrreldes SEGA CD versiooniga), selge pildi, auhindade ja Miles Tails Proweriga! Aitäh, SEGA, et tõite tagasi (minu arvates) oma parima mängu!
Mulle meeldib Sonic cd....see lihtsalt sega on lihtsalt mitte-reklaam versioon osta, sest nad tahavad raha
See mäng ajab mind isegi naerust välja, kui sa sured 😬
Ma armastan Sonicu mänge, pole põhjust mitte rohkem tähti anda, kuid reklaame on liiga palju
Olen jäänud 3. viimasesse tsooni, see on hüppamine ja miks sonic kogub ajakive, mitte kaose smaragde 😞😞😞😞😞😞😞
Minu pixel 6-ga ei tööta, kuid ma armastan seda porti ja arvan, et see on Sonic CD parim versioon. Pange see Pixel 6s tööle!!! Ja mis kõige tähtsam, kuidas saan oma edusamme uues seadmes taastada?
See oli tore! See on see, mida ma vajasin, et elu lõpule viia. Mulle meeldib ka TOEI Animationi sissejuhatus, mis meenutas mulle Sonic OVA Animationi. Kõige parem on see, et saate muuta muusika vormi US JP-ks või JP-st USA-ks. Mulle meeldivad mõlemad! See oli hämmastav sadam! Näib, et ma mängin emulaatorit #SegaForever!
See on hea, kuid Collusion Chaose ümber on kokkupõrkeid. Kas saaksite neid värskendada ja parandada?
Sonic CD on suurepärane mäng, kuid Sega CD on suurepärase vastand. Kuid ma tean, et saate teha parema uuema konsooli järgmise põlvkonna jaoks või hankida mobiilseadmes Sonic advance 1, 2 ja 3.
See on väga vinge mäng, kuid kui võtate 3 minutit ega peatu kogemata, ütleb Sonic: "I'm Outta Here!" Ja mängija saab kohe teate "Mäng läbi" Koos jubeda muusikaga. Loodan, et kui ma mängu esimest korda alla laadin, ei hakka see kokkujooksma, muidu tahan saada 2,5 tärni, kuid 0,5 s 1,5 s 2,5 s 3,5 s ei eksisteeri. 4.5s googles
Mängin seda praegu Samsungi Chromebookis ja kontrolleri tugi töötab ainult osaliselt. Ma võin liikumiseks kasutada vasakut juhtkangi, kuid teised nupud ei tee midagi. Valimis-/hüppamisnuppu pole. Ma ei tea, kas teen midagi valesti või mis, aga teised saavad Duelshock 3 kontrolleri mängu kallal tööle panna. Kas on nõuandeid tõrkeotsinguks? Mis puutub mängu endasse, siis sain paar aastat tagasi võimaluse seda Kindle Fire'is mängida ja mulle see meeldis
1 tärn iga kord, kui saan sõrmuse, lööb see mind mängust nii halvasti välja
Mul poleks reklaamiversiooni vastu midagi, KUI need ei paneks topelt 30-sekundilisi reklaame... Ma vaatan rohkem reklaame kui mängin.. Klassikalise mängu rikkumine...
Hämmastav ports ajatut klassikat. Kahjuks ei saa ma seda väga hästi kogeda, kuna vaenlaste tapmisel või korraga paljude sõrmuste kogumisel on kohutav staatiline heliefekt. Ma arvan, et see on üsna suur probleem mängu jaoks, mis muidu oleks 5 tärni lihtne. Kui see on oluline, kasutan operatsioonisüsteemi Android 9.0.
Ei saa isegi võrguühenduseta mängida, hea lõpu saavutamiseks tuleb teha kaks ülesannet. (Üks neist ülesannetest on peaaegu võimatu ja teine on tõesti aeganõudev.)
Ma ei tea, miks, aga iga kord, kui ma mängu oma telefoni laadin, ütleb ta, et sisestage oma vanus, et puudutan asja ja ma ei saa seda ikka veel tööle.
Block Puzzle פאזל vfnm